Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Odotuskertomukset
 

Synnytyskertomukset
 

Synnytyskertomukset
Lähetä oma kertomuksesi
................
Arjessa aiheesta:

Ristiäiskertomukset
 

Harrastuskertomukset
 

TuttiNyt
 

Odottajan päiväkirja
 

Lastensivut
 
Runot ja lorut
 

 

Uskomaton raskaus

Huhtikuussa 2000 syntyi minun ensimmäinen lapseni, täysin vahinko. Isä ei kuvioissa ole ollut kuin tapaamisten muodossa. Luulisi vahingosta viisastuvan? Mutta ei...
Mietin monesti miksi minä, jonka elämässä ei miestä ole kuin todella harvoin lohduksi, tulen raskaaksi melkein kosketuksesta? Minä joka en ollut koskaan meinannut lasta "hankkia"
Miksi niin monet joilla puitteet on kunnossa ja halu lapseen kova saavat tuskailla vuosia, jopa lopullisesti ilman tulosta?
Minun toinen raskauteni on juuri nyt uusi, eikä tuleva isä tiedä siitä vielä. Mietin kuinka kertoisin, miten kukaan uskoo, kun kerron?
Olen yli vuoden ollut ilman seksikontaktia, ja nyt yhden ainokaisen kerran verestimme muistoja. Söin e-pillereitä, mutta minulla oli taukoviikko. Nyt siis olen raskaana. Uskomattoman epäoikeudenmukaista lasta kovasti yrittäviä kohtaan.
En edes harkitse aborttia, koska en minä lapsia inhoa. Onhan minulla aivan ihana neljävuotias. Hän onkin kysellyt koska meille tulee vauva, no nyt tulee.
Harkitsen vahvasti, että alan munasoluluovuttajaksi, ainakin niiden pitäisi olla todella kykeneviä hedelmöittymään. Jospa niistä olisi apua sitten jollekin joka oikeasti haluaa lapsia.

"Outolintu-77"

SYNNYTYS-
KERTOMUKSET

 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy