Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Odotuskertomukset
 

Synnytyskertomukset
 

Synnytyskertomukset
Lähetä oma kertomuksesi
................
Arjessa aiheesta:

Ristiäiskertomukset
 

Harrastuskertomukset
 

TuttiNyt
 

Odottajan päiväkirja
 

Lastensivut
 
Runot ja lorut
 

 

Helteitten päätteeksi

Elokuun 3., sunnuntai ja hellettä vieläkin! Pitkin päivää nipisteli mukavasti. Nautiskelin vielä, kun tiesin millaiseksi tämä nipistely tulee muuttumaan. Mummulassa kävin 1,5 vuotiaan pikku-ukkomme kanssa mainitsemassa asiasta. Sanoin tuovani kaverin mummun viereen iltasella jos siltä tuntuu. Veinkin jo ilta päivällä niin sain siivoilla ja touhuta siinä toivossa, että piankin pääsis lähtemään. Mutta ilta tuli ja masunipistely rauhottui.

22.30 mentiin iskän kans nukkuun, isi oli valvonu 2 edellistä yötä taksihommissa joten uni tuli heti. Heräsin tunnin päästä tuttuun nipistelyyn ja pian meninkin olkkariin, kun ei ollu kiva olla sängyssä. Puoliltaöin herätin iskän, että mennäänkö, jooko jooko, ajellaan tunnin matka hiljakseen.

"Jaa nyt, onko pakko?" isi kysy.
"No, nipristelee enempi mutta voin ajaa, jos et jaksa", vastasin.
Isi ajo, mä kattelin salamoita ja roikuin siinä pelkääjänkahvassa. Välit oli jotain viittä minuuttia, sattukin joo mutta tiesin, että vielähän ne pahenee...

No, sairaalassa kurkattiin paikat ja eikä vielä ollu auki juuri ollenkaan. Jupisin, että arvasinki sen johon se täti sano, että tulit sitte kuitenki!! No tulin, kun tuntu paremmalta olla täällä ja en meinaa pois mennä enneku kaveri on syntyny. Antoi jonkun supon ja tarkasti kun oltiin istuttu aulassa hetki. 3 cm auki, kiva juttu, kyllä sattukin. Mentiinkin synnytyssaliin vaikka luulin, että törötellään siinä aulassa odotellen enempi senttejä. Istuin kiikkustuolissa ja naukkailin ilokaasua, apua siitä ei kovasti ollu.

Kätilö tuli ja tarkisti tilanteen, 3 cm !!! Ärsytti!! Kätilö oli sitä mieltä että eihän nyt noin paljon voi koko ajan sattua ja koitahan rentoutua blaa blaa... Kätilö poistui ja kärvistelin. Hetken päästä rimpautin kelloo, kätilö tuli ja sanoin, että eikö nyt jotain voitas keksiä, kun nyt vaan sattuu ihan oikeesti.

No käskystä, vastahakosesti kylläkin, kipusin pöydälle "rentoutumaan" ja kätilö sano tulevansa kohta puhkaseen kalvot jonka jälkeen saisin neulaa selkään kun sitä anelin. Kätilö meni pois, supistus, toinen, kolmannella heitin oksennuskupin ovelle ja "pomppasin" pystyyn. Nyt riiti!

Sillon tuli limatulppa ja vettä. Nojasin sänkyyn ja iskä soitti kelloa. Kätilö tuli harmistuneena takas ja sanoin että siinä olis limatulppa ja vedet onkin tässä petin vieressä. Saisinko epiduraalin?!?!

Samalla huomaamattani työntelin ja kätilö kysykin että työnnättääkö. No joo, kyllä niin tekkee. Käski nousta pöydälle ja sano että työnnä pois pää näkyy jo. Et sitte vissiin anna sitä epiduraalia...Kätilö kysy, että miten tää voi olla mahollista, just olit 3 cm auki ja nyt se tulee...Enpä tiedä, mutta kiva ukko sieltä putkahti ja isi katkaisi sen meitä yhdistävän narunpätkän. Kylläpä se näytti pieneltä ja puoli kiloo olikin pienempi isoveljeensä. Painoo siis 3580 ja pituus 51. Olo niin onnellinen! Isi kotia ja minä pojan kans nukkumaan vierekkäin kun oli ekaks vähä syöty.

Nyt pojat on 2,3 v ja 10 kk ja kova vauvakuume vaivana...

SYNNYTYS-
KERTOMUKSET

 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy