Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Odotuskertomukset
 

Synnytyskertomukset
 

Synnytyskertomukset
Lähetä oma kertomuksesi
................
Arjessa aiheesta:

Ristiäiskertomukset
 

Harrastuskertomukset
 

TuttiNyt
 

Odottajan päiväkirja
 

Lastensivut
 
Runot ja lorut
 

 

Äidin syntymäpäivälahja

Oli lauantai 4.10.2003 ja tasan viikko laskettuun aikaan. Heräsin aamulla 7.30 koko raskausajan ensimmäiseen kivuliaaseen supistukseen. Yritin nukkua vielä, mutta siitä ei tullut mitään supistuksia tuli silloin tällöin. En uskonut,että lapsi syntyisi vielä, eihän ollut edes sairaalakassi pakattuna. Tunnin kuluttua kivut pahenivat. Erehdyin menemään suihkuun, joka nopeutti supistuksia, eikä ainakaan minulla toiminut kivunlievityksenä. Soitin sairaalaan, mutta heidän mielestään ei ollut kiire sinne (synnytysvastaanotto oli aivan tukossa). Mies lähti tankkaamaan autoa ja viemään koiraa ulos. Yritin sillä aikaa pakata loput tavarat mukaan sitten tuli jo itku kipujen pahentuessa.

Lähdimme ajamaan sairaalaan autossa supistukset tulivat jo neljän minuutin välein. Onneksi matka kesti vain 10 minuuttia, enempää en olisi kestänyt. Synnytysvastaanotolla meni lapsivesi, kun odottelin yksin huoneessa hoitajaa ja miestä. Kivut olivat aivan järkyttävät. Sitten vihdoin joku saapui tutkimaan. Sairaalavaatteet vaihdettuani mentiinkin lujaa pyörätuolilla synnytyssaliin. Mies oli hermosauhuilla ja sinne jäikin, ei ehditty hakea mukaan heti. Salissa sänkyyn päästyäni ja kätilön tehtyä tutkimuksen sainkin luvan ponnistaa heti. Mieskin oli jostain löytänyt paikalle. En ymmärtänyt koko tilanteesta enään mitään, paitsi sen, etten saa mitään muuta kivunlievitystä kuin ilokaasua, mutta vauvahan oli tulossa jo.

Ponnistusvaihe kesti 12 minuuttia, joten ehdimme olla sairaalassa huimat 45 minuuttia kun pieni prinsessamme näki päivän valon klo 12.38. Emma-neitimme oli äärimmäisen pirteä ja vähän mustelmilla. Voiko äiti parempaa syntymäpäivälahjaa toivoakaan?

SYNNYTYS-
KERTOMUKSET

 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy