Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Odotuskertomukset
 

Synnytyskertomukset
 

Synnytyskertomukset
Lähetä oma kertomuksesi
................
Arjessa aiheesta:

Ristiäiskertomukset
 

Harrastuskertomukset
 

TuttiNyt
 

Odottajan päiväkirja
 

Lastensivut
 
Runot ja lorut
 

 

Toiseen kertaan leikkaussaliin

Menin 13.08.03 Kättärille käynnistystä varten. Minulla oli raskausdiabetes lekurit halusivat pois lapsen jo aikaisemmin. Klo oli:08.00 aamulla, kun kirjottauduin sisään. Sain klo:09.30 ensimmäisen käynnistyspillerin ja jo aikaisemmin sanoivat lapsen mahtuvan alateitse syntymään, elin toivossa että niin tapahtuu. Klo:14:00 sain toisen pillerin ja johan alkoi supistella -muuta ei sitten tapahtunutkaan mitään. Supistukset laantuivat ja olin vähän pettynyt. Sukulaiset tulivat ja menivät, aika kävi pitkästi yksin sairaalassa odotellen milloin synnytys alkaisi. Hoitajat ja lääkärit tulivat ja menivät yksin jätti käyräänkin 45 minuutiksi. Ilta tuli, klo oli jotain 19.00 kun sain illan viimeisen käynnistyspillerin. Silloin alkoivat kovat supistukset nousta käyrällä ja vähän särkikin paikkoja. Myöhemmin taas loppui käynnistys. Ei mitään kipuja ja pientä käyrää näytti. Koetin käydä nukkumaan, ei kunnolla unta saa sairaalasängyssä.

Klo:01.00 yöllä tuli lapsivedet, säpsähdin siihen. Alkoi jännittämään, kun tosi kyseessä synnytys alkamassako? Pääsin synnytyshuoneeseen purkamaan kipujani huutaen oli jo niin isot poltot. Soitin "isukille" että voisi nyt tulla sanoi vaan nukkuvansa, sanoin keitä kahvit ja ala tulla tänne, olen synnyttämässä jo. Aamu alkoi tulla ja en ole vieläkään saanut lasta ja toiset on synnyttäeet ja minä vielä täällä kärsimässä.

Klo:10.00.onneksi lääkäri tuli paikalle tutki ja totesi tarjoutuvan osan jääneen korkealle ja lapsen pää nurin päin juuttunut äidin lantioon kiinni. Huusin vaan että repikää se vaikka väkisin sieltä ja vetäkää lapsen hiuksista ulos. "Isukkki" jo tiesi mitä tapahtuman pitää eli sama homma kun 3-v sitten - leikkaussaliin. Samainen lääkäri kysyi tehdäänkö sama kuin viime kerralla. Huusin vaan joo, kunhan saan pois sen sieltä jä äkkiä ja epiduraalipuudutusta. Ja sitten kärrättiin leikkauspöydälle sama typerä äijä tuli laittamaan kivunlievitykset selkään ja mäkätti, kuten viime kerralla. En voinut muuta kun ponnistella ja huutaa vielä leikkauspöydällä. Onneksi onnistui piikit ym selkäytimeen, kipu loppui kuin seinään!

Klo:10.54 vauva saatiin parkuen ulos mahasta, itse olin ihan pihalla morfiineista, en tajunnut koko asiaa, kun pikku peffa nousi näkyviin ja kivekset roikkuivat naamani edessä. Poika on isoveljensä näköinen. Sain syliin limaisen lapseni suukottelin ja aika oli jo lähteä pesulle ja punnittavaksi isin ja kätilön kanssa.

14.08.03 Pojan paino oli:3390g 50cm pätkä.
I tse jouduin ommeltavaksi ja tunnin heräämössä tarkkailussa vasta sen jälkeen näin kauniin toisen poikani. En pystynyt ottamaan syliin olin niin puudutuksia täynnä. Poika sai 9 pistettä. 3,6V isovelikin oli riemuissaan kun näki ensikerran pikkuveikkansa, otti syliin ja rutisti ja pussaili.
Tämmöinen oli minun kertomukseni. Kolmannen lapsen kun joskus saan suoraa leikkaukseen, ahdas lantio äidillä leikkauslääkäri sanoi siellä minulle.
Onnellinen perhe. Seuraavatkin on tervetulleita maailmaan vähän myöhemmin.

SYNNYTYS-
KERTOMUKSET

 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy