Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Odotuskertomukset
 

Synnytyskertomukset
 

Synnytyskertomukset
Lähetä oma kertomuksesi
................
Arjessa aiheesta:

Ristiäiskertomukset
 

Harrastuskertomukset
 

TuttiNyt
 

Odottajan päiväkirja
 

Lastensivut
 
Runot ja lorut
 

 

Pikkumyyn maailmaantulo

Synnytys lähti vaudilla käyntiin kun kotona neljän aikaan yöllä lapsivesi hulahti. Supistukset alkoivat samantien todella voimakkaina, ihan pelästyin kuinka vahvoja ne heti olivat. Vajaa tunti siinä kotona mies pakkaili viimeisiä tavaroita ja minä kärsin vessassa, kun en kyennyt mihinkään ja vettä tulvi vähän väliä, olin varma, että en kestä matkaa sairaalaan. No pakkohan se oli. Viiden aikaan oltiin synnytyshuoneessa ja supistukset vain vahvistuivat. Nyt oli taju lähteä, avautuminen tapahtui kuulemma vauhdilla..

Yritin olla urhea ja kestää kivut, ilokaasua yritin mutta en huomannut vaikutusta. Lopulta oli pakko antaa pariksi kun kätilökin totesi, että ainut, mikä helpottaa, on epiduraali. Sen saatuani olin kuin eri ihminen, pystyin taas keskittymään. Puudute vei kyllä kaikki kivut, mutta mieleen tuli pelko, että ponnistusvaihe olisi vieläkin kamalampi, niinpä odotus oli todella inhottavaa.

Lopulta kätilö kehotti ponnistamaan aina kun siltä tuntui, ja minä tein työtä käskettyä. Kätilö lähti kahville ja minä jäin ponnistamaan. Ei tainnut arvata että tyttö tuleekin vauhdilla ja mies soitti kätilön saman tien paikalle ja sieltähän se tuli melkeinpä kivuttomasti seitsemässä minuutissa... Kaunis pullea tyttö ja niin älyttömän tempperamenttinen. Lopulta jäi hyvä mieli, nyt ne kivutkin alkaa tuntua lievemmiltä...

SYNNYTYS-
KERTOMUKSET

 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy