Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Odotuskertomukset
 

Synnytyskertomukset
 

Synnytyskertomukset
Lähetä oma kertomuksesi
................
Arjessa aiheesta:

Ristiäiskertomukset
 

Harrastuskertomukset
 

TuttiNyt
 

Odottajan päiväkirja
 

Lastensivut
 
Runot ja lorut
 

 

Odotettu Elmeri

Elmeri-masuasukasta odotti käynnistysaika OYS:ssa seuraavana päivänä, mutta äidin huojennukseksi poika päätti tulla edeltävänä yönä omin voimin ulos.

Olin jo monena yönä uneksinut kunnon supistuksista ja niinpä nytkin herätessäni klo 3.00:n jälkeen ajattelin ensimmäisenä, että olipas taas todentuntuinen uni. Hetkisen siinä odottelin unen tuloa ja mietin, että kylläpäs minua sittenkin taitaa vähän supistella. Väliä niissä oli vielä 10 min. eivätkä olleet kovin kipeitäkään, mutta herätin kuitenkin mieheni kaiken varalta. 3.30 päätimme nousta ylös ja lähteä sairaalaan, koska isovelukin syntyi nopeasti.

Olimme sairaalassa vähän neljän jälkeen, ja pääsimme synnyttäjien vastaanotolla pienen jonon poikasen ohi, kun hoitaja totesi minun keinuttelevan lanteitani melkoisen nopeaan tahtiin. Kohdunsuuni olikin 9 cm auki eli ei kun saliin ja synnyttämään!

Tuntui ihan epätodelliselta, koska supistukset eivät sattuneet kovasti ja väliä niissä oli edelleen vähintään 5 min. (aikaisemmissa synnytyksissäni niitä tuli katkeamattomana sarjatulena). No, salissa piti sitten odotella jonkin aikaa eli kroppani päätti antaa minulle lepotauon. Kokeilin odotellessa ponnistusasentoja, mm. tandemjakkaraa jossa ponnistin esikoisemme mieheni avustuksella. Nyt se ei tuntunutkaan hyvältä ja kätilö haki minulle jostain "Emman" eli rullilla kulkevan seisontatelineen, jossa on pehmustettu tuki käsille.

Emman - ja tietenkin mieheni - austuksella Elmerimme sitten syntyikin muutaman minuutin ponnistuksen jälkeen - kätilö vain hiljensi välillä tahtia, että ehtii ottaa kopin :) Ihana hymykuoppainen poikamme tuli maailmaan niin vauhdilla, että siinä on vieläkin äidillä ja isällä sulattelemista!

SYNNYTYS-
KERTOMUKSET

 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy