Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Huvitutti

Huvitutin tarina
Huvituttitilastoja
Bannerit
Vieraskirja
Tietoa Huvituttisivuista
Huvituttisivut ennen ja nyt

Huvituttiäidit

 

Huvituttilapset

 

 

Huvituttisivut ennen ja nyt

TuttiHuvituttisivujen ihkaensimmäinen versio julkaistiin ystävänpäivänä 14.2.1999. Ensimmäisten sivujen takana oli joukkomme tarmokkain - Kirsi. Aluksi sivut toimivat lähinnä linkki- ja kuvakirjastona meille huvituttilaisille itsellemme, mutta vähitellen sivuille kertyi myös mm. reseptejä, loruja ja synnytyskertomuksia ja aloimme tietoisemmin levittää sanaa sivuista myös muille nettivanhemmille.

1999
Huvituttisivu vuosimallia 1999

Ajan mittaan sivujen sisältö kasvoi kasvamistaan, sivujen ilmettä ja rakennetta hiottiin ja lopulta kesällä 1999 saimme käyttöömme sivutilaa Saunalahdelta sekä oman huvitutti.net -domainin.

2001
Huvituttisivu vuosimallia 2001

Viimeisimmän suuren muodonmuutoksen sivut kokivat syystalvella 2003, kun sivujen ylläpidosta vastaavan Riikan pitkäaikainen haave lopulta toteutui ja satojen sivujen valtava uudistustyö lopulta valmistui ja sivut julkaistiin nykyisessä asussaan.

Huvitutti 5-cuotta!

14.2.2004 Huvitutin perustamisesta tuli kuluneeksi puoli vuosikymmentä! Suureksi osaksi Huvitutin pitkä ikä on teidän, ahkerien vierailijoidemme, ansiota: Te olette palautteellanne kannustaneet työssä ja teidän osallistumisenne on mahdollistanut mm. erään netin kattavimmista synnytyskertomuskokoelmista sekä monipuolisen lapsiperheille kootun linkkikokoelman keräämisen.

Tilastot kertovat

Epäviralliset kävijätilastomme (jotka eivät ikävä kyllä rekisteröi läheskään kaikkia käyntejä) todistavat, että tällä hetkellä sivuillemme tehdään yli 1000 vierailua joka päivä. Tilastoista selviää myös mm. se, että sivujemme suosituimpiin osiin kuuluvat odotusta ja synnytystä sekä vauvan tarvikkeita käsittelevät sivut. (Tilastot eivät rekisteröi yksittäisten kävijöiden tietoja ja seuraamme kävijöiden liikkeitä vain mielenkiinnosta ja sivuja edelleen kehittääksemme.)

Huvitutti julkisuudessa

Vuosien varrella sekä Huvitutti että Huvitutin WWW-sivut ovat saaneet runsaasti julkisuutta. Olemme aina kertoneet toiminnastamme mielellämme ja toivoneet, että monet muut tässä ainutlaatuisessa elämäntilanteessa olevat vanhemmat saisivat esimerkistämme rohkeutta ja kipinän etsiä ja löytää ystäviä. Äitiyden ja isyyden alkumetrit ovat yksin paljon kivisemmät ja raskaammat kulkea.

Vuonna 2003 Huvitutti valittiin Yleisradion Verkkoyhteys-ohjelman järjestämässä "Suomen paras kotisivu" -kisassa kymmenien ehdokkaiden joukosta viiden finalistin joukkoon.

Artikkeli Kodin kuvalehdessä 1999

Huvitutista on kirjoitettu mm. seuraavissa lehdissä:

Juttu Huvitutista AamulehdessäÄippä surffaa
- Viikkolehti Seepra 26.6.2002
Netti monen kotiäidin henkireikä
- Kaleva 12.6.2001
Hyvästit hiekkalaatikolle
- Aamulehti 11.7.1999
Äitien internet
- Kodin kuvalehti 3.6.1999
Vauvat verkossa, äidit koukussa
- Me 5/1999

 

Lisäksi Huvitutista on esitetty lyhyt asiaohjelma Otaniemen OtaDigi digi-TV -kokeiluhankkeen osana.

  

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy