Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Huvitutti

Huvitutin tarina
Huvituttitilastoja
Bannerit
Vieraskirja
Tietoa Huvituttisivuista
Huvituttisivut ennen ja nyt

Huvituttiäidit

 

Huvituttilapset

 

 

Tietoa Huvituttisivuista

Sivujen tekijät

Huvituttisivut perustettiin 14.2.1999, perustajina oli kaksi huvituttilaista;Kirsi Kareinen ja Riikka Käkelä-Rantalainen.

Sivut olivat lähes ensimmäiset suomenkieliset monipuolisesti lapsiperheitä palvelevat Internet-sivut. Yli nelivuotisen historiansa aikana sivumme ovat laajenneet ja monipuolistuneet ja nyt niiltä löytyy tietoa, tukea ja hupia niin vauvaa yrittäville, odottaville, tuoreille perheille kuin muuten lapsiperheen elämästä kiinnostuneillekin.

Vierailijamme ovat tervetulleita osallistumaan sivujen tekemiseen. Sivuillamme julkaistaan kävijöiden omia kertomuksia, runoja, linkkejä ja kokemuksia. Lisäksi sivuilla on mahdollista liittyä Huvitutti-ystäväksi ja etsiä vaikkapa samaa elämänvaihetta elävää kirjekaveria vaihtamaan ajatuksia lapsiperheen arjesta.

Ulkoasun on suunnitellut Riikka ja rakenteen takana ovat Kirsi ja Riikka yhdessä.
Osa sisällöstä on huvituttilaisten ja vierailijoiden yhdessä tuottamaa (mm. keittokirja, keskustelut, kertomukset, omat lorut), mutta päävastuu sisällöstä, sivujen ylläpidosta, kuvituksesta ja uusista ideoista on Huvitutin päätoimittajalla.

Huvituttiystävätoiminnan perustajana ja valvojana toimii Kirsi.

Domainnimestä maksamme itse ja koko sivut tehdään ja päivitetään vapaaehtoisesti ja korvauksetta. Sivujen käyttö on vierailijoillemme ilmaista eikä vaadi rekisteröitymistä.

Ylös

Sivujen toimivuus

Huvituttisivut näkyvät parhaiten uusimmilla graafisilla selaimilla (miel. vähintään NN4 tai IE 4). Myös selaimen CSS-tuki on tarpeen, ja käyttäjän olisi sallittava sivujen CSS-määrittelyt. Jos sivuilla olevat tekstit ovat lukukelvottomia esim. väriensä takia, selaimesi CSS:t eivät luultavasti toimi kunnolla. Tässä tapauksessa tarkista asetuksesi (*), jos nekin ovat kunnossa koeta sulkea selain ja avaa se uudelleen.
Osa sivuista vaatii selaimelta JavaScript tuen toimiakseen, ilman JavaScriptiä eivät kaikki sivut aukea lainkaan. (**)
Sivut on suunniteltu 800*600 resoluutiolle tai isommalle. Näytön värisyvyyden olisi hyvä olla vähintään 16 bit.

Koska sivut tehdään täysin vapaaehtoisvoimin, emme voi taata kaiken toimivuutta emmekä säännöllistä päivitystä. Ideoita niin sisällön kuin muunkin suhteen otamme mielellämme vastaan ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

(*) Esim. Netscapea käyttäessä voit tarkistaa selaimesi asetukset Edit valikon Preferences- asetussivulta. (Esim. kirjasinmäärittelyt hyväksyt kohdasta Appearance > Fonts kohdasta valitsemalla vaihtoehdon "Use document-spesified fonts, including dynamic fonts". Colors-kohdasta voit tarkistaa, ettei "Always use my colors, overriding document" -kohta ole valittuna (jos on, poista rasti).

(**) JavaScriptit kannattaa ainakin Huvituttisivuillaolon ajaksi kytkeä päälle, vaikka ne muuten olisivatkin pois päältä. Esim. Netscapella tämä onnistuuu menemällä Edit-valikon Preferences-asetusdialogiin. Advanced-kohdasta saat JavaScriptit päälle valitsemalla ruksilla kohdan "Enable JavaScript".

Ylös

 

Palvelut

Osa Huvitutin palveluista (esim. keskustelupalsta ja huvituttiystävien vieraskirja) on ulkopuolisten palveluntarjoajien tuottamia. Näillä sivuilla on siksi mainoksia ja osa tekstistä ja käyttöliittymästä saattaa olla englanninkielistä. Huvituttilaiset eivät voi millään tavalla taata näiden palveluiden toimivuutta, nopeutta tai laatua, vaikka sisällösta vastaammekin yhdessä vierailijoidemme kanssa.

Huvituttilaisilla on oikeus poistaa hyvän tavan vastaiset tai muuten asiattomat viestit palstoilta sekä tarvittaessa muuttaa niitä tai vastata niihin ilman erillistä ilmoitusta kirjoittajille.

Huvituttilaiset pyrkivät päivittämään sivuja säännöllisesti sekä liittämään vierailijoidemme tarjoamaa materiaalia sivuille harkintansa mukaan. Huvituttilaiset eivät takaa heille lähetettyjen tietojen julkaisemista, eivätkä mitään aikataulua julkaisulle. Sivut tehdään vapaaehtoisvoimin ja vapaa-aikana.

Ylös

 

Tekijänoikeudet

Huvitutissa kunnoitetaan tekijänoikeuksia. Noudatamme niitä itse ja toivomme samaa vierailijoilta. Emme käytä sivuilla luvatta ulkopuolisten tuottamaa tekstiä, kuvia, nuotteja tms. (Siksi esim. loru- ja laulusivulla emme voi julkaista laulujen nuotteja, meillä ei niihin ole tekijänoikeutta!)

Vierailijat eivät saa käyttää sivuillamme esiintyvää materiaalia (valokuvia, kuvia, tekstejä) muualla luvatta. Tarpeen mukaan voimme antaa luvan materiaalin lainaamiseen.
Jos asia kiinnostaa tai sinulla on muuta kysyttävää, lähetä ylläpidolle postia.

Ylös

Sponsorimme

Euronic Oy tarjoaa Huvituttisivuille tilat palvelimellaan ja kodin verkko-osoitteellemme huvitutti.net. Suomalainen Freebok tarjoaa meille vieraskirja-, niksi-, ultraäänitutkimus- ja Huvituttiystävä-palveluiden teknisen alustan. Muuten Huvitutti toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja ilman taloudellista tukea.

Ylös

 


TÄLLÄ SIVULLA

Sivujen tekijät
Sivujen toimivuus
Sivujen palvelut ja päivitys  
Tekijänoikeudet  
Sponsorimme


 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy