Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Tupperwaren lastenastiasto 1

Tupperwaren lastenastiasto Tupperwaren jälleenmyyjät esittelevät tuotteita kotikutsuilla. Tupperwaren tukuista voi kysyä jälleenmyyjien yhteystietoja, jos haluaa järjestää kutsut kotonaan tai jos haluaa tilata tuotteen (se onnistuu myös puhelimitse).

Hinta: Ruokailusetin ohjehinta on 102 mk + 6 mk toimituskuluja/tilaus (2001 kevät)

Käyttäjien arvioita:

+ kestävät mikroaaltouunia (paitsi kannet)
+ voi pestä astianpesukoneessa
+ kulhoista saa hyvän otteen
+ kulhoissa tiivis kansi, niitä on helppo kuljettaa mukana reissussakin

"Settiin kuuluu 2 syväreunaista kahvallista ruokakulhoa tiiviine kansineen sekä lusikka ja haarukka. Ruokakulhot kestävät mikroa, mutta kannet eivät. Astianpesukoneeseenkin astiat voi laittaa.
Kuppien värit ovat iloiset vihreä ja oranssi. Kannet ovat keltaiset ja aterimet oranssit. Olen tykännyt astioista, sillä esim. matkoilla, retkillä ym. ruuan voi vaikka kuljettaa astiassa, eikä astia falskaa. Astiasta on helppo syöttää lasta, sillä kahvasta saa hyvän otteen. Ruuan lämmitys käy samassa astiassa, samoin jääkaapissa säilytys. Sitten kun ruoka on syöty, ei astiaa tarvitse heti pestä (jos on poissa kotoa), sillä tiivis kansi varmistaa, ettei ruokatahroja pääse astian ulkopuolelle. Astiat ovat aika pieniä, joten isoruokaiselle lapselle parempi vaihtoehto voi olla ruokailusetti 3, johon kuuluu yksi iso syväreunainen astia ja tiivis kansi. Ruokailuvälineet siinäkin ovat samanlaiset, kuin toisessa setissä. Näistä en nyt keksi huonoja puolia. "

Outi A-J 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy