Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Tripp Trapp -syöttötuoli

Tripp Trappeja myyvät mm.
Lastentarvike-liikkeet
Stocmann (ainakin Helsingin keskustan)
Vaunuaitta Lauttasaari
Europamöbels
Useat suuret kalusteliikkeet sekä lastentarvikekaupat

Hinta (vuonna 2001) n. 1100mk (hintaan sisältyy tuoli, turvakaari ja istuinpehmuste, pelkkä tuoli n. 800 mk)

Käyttäjien arvioita:

+ tuoli on tukeva, miltei mahdoton saada kaatumaan
+ vasta istumaan oppinutkin vauva istuu tuolissa napakasti suorassa
+ vauva ei pääse kiipeämään tuolista pois (ainakaan kovin helposti)
+ kun lapsi on isompi turvaakaari otetaan pois - sen jälkeen lapsi pääsee itse helposti kiipeämään tuoliin ja pois (turvallisesti, koska tuoli ei keikkaa)
+ tyylikäs desingmalli, värejäkin saatavilla jo useita
+ säädettävyyden ansiosta pitkä käyttöikä, lisäetuna 7 vuoden takuu (kannattaa ostaa aito ja alkuperäinen)
+ helppo puhdistaa

-kovin pyöreä vauva ei välttämättä mahdu mukavasti turvakaaren taakse
- tuolissa ei ole omaa pöytätasoa
- hinta on kertahankintaa tehdessä korkea (mutta käyttövuosia nähden jää sitten varsin kohtuulliseksi)
- pienenä ongelmana ulkonevat jalat, joihin saattaa kolhia itsensä

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

Käyttäjien kommentteja:

"Aivan korvaamaton tuoli. Lapsen voi laittaa siihen istumaan aivan turvallisesti samalla kun tekee kotitöitä keittiössä tai valmistaa ruokaa. Lapsi itsekin on aivan rakastunut tuoliinsa."

Niina E.

"Meillä on tuoli ollut käytössä melkein kahdeksan vuotta (kolmella lapsella). Ihana! Pienikin lapsi pysyy hyvin kun "pesä" on kapea. Ei mahdu itse nousemaan seisomaan, tätä ominaisuutta ihaili viimeksi kodinhoitajakin joka sentään näkee paljon koteja ja perheitä. Tosin sitten joutuu lapsen siihen aina nostamaan niin kauan kun kaari on paikallaan. Meillä lapset ei "tajunneet" että siihen voisi itse kiipeillä. Kyläreissuilla katselin kun kavereiden lapsukaiset oli koko ajan menossa tavallisessa syöttötuolissa ylös ja alas ja minun lapseni eivät hiffanneet, että niin voi tehdä.

Meillä kaikki on olleet pieninä valtavan pitkiä ja tosi pullukoita, mutta ovat mahtuneet. Jalat täytyy kyllä survoa juuri oikeassa kulmassa kun laittaa tuoliin. Kaikki meidän vauvamme ovat myös tykänneet töniä vauhtia pöydän reunasta ja tasan kerran on tuoli kaatunut. Se olikin sitten tavallista kamalampi ilmalento, mutta hengissä selvittiin. (Esikoinen oli melkoinen voimanpesä.) Kuvittelin, että tuolia käytettäisiin sitten koululaistuolinakin, mutta kävi niin, että se mielletään meillä pienten lasten tuoliksi ja Noora ainakin halusi sen kellariin joskus 3,5 v iässä. (Siis oikeastaan tuoli on ollutkin meillä käytössä 2+3+0,5 v, eikä 8v.) Ehkä Siiri pitää tuolista niin että ottaa sen työtuolikseen sitten kun se joutaa pois keittiöstä. Ostimme tuolin kesällä -93 käytettynä (huonekaluliikkeen mainostuoli eräässä kahvilassa), ja kulutusta on ollut. Viime vuonna neljättä kertaa sitä muutossa raahattaessa jotain pääsi tapahtumaan ja nyt on jalat vähän löysästi kiinni. Tuoli keikkuu vähän. (Pitäisikin korjata.) Siis suosittelen lämpimästi tätä tuolia. Kestävä, nätti, toimiva."

Hanna H.

"Ostimme Tripp Trapp -tuolin (+ turvakaari + pehmusteet) juuri tällä viikolla. Petra on just täyttänyt 5 kk eikä siis osaa vielä itse istua. Ihan koemielessä kokeilin, josko Petra tykkäisi tuolissa nyt jo istua. Tykkäsi kovastikin ja nyt ne muutamat teelusikalliset kiinteitä ruokia on syöty syöttötuolissa istuen, tai pikemminkin "seisten". Istuma-asento on melko pysty, mikä ainakin Petralle sopii, koska tähän asti hän on syönyt sylissä melkeinpä seisaaltaan. Varmuuden vuoksi olen toisella kädellä tukenut niskan, hartian seutuvilta.

Valintaperusteina meillä oli tuolin kiva ulkonäkö, väri (kuultolakattu valkoinen – sopii keittiön muihin kalusteisiin), muunneltavuus ja käyttöikä, pitkä takuuaika. Itse käyttäjäkin näytti pitävän tuolista, koska kun näki tuolin kotona kasattuna, heläytti ihanan hekotusnaurun! Tuolin kasaaja mainitsi Ikean kalusteissa olevan paremmat kasausohjeet ja osien sopivan helpommin paikoilleen. Tosin hän mainitsi myös, että osien 'tiukkuus' johtaa varmaan parempaan turvallisuuteen ja jämäkkyyteen. "

Miia A.

"Meillä on Tripp Trap -tuoli ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Aino (8 kk) istutettiin siihen joskus 6-7 kk:n tienoilla, ja vaikka pullukka onkin, mahtuu hyvin tuoliin, mutta toisaalta pysyy siinä aika "tiukan" näköisesti, eli en millään usko, että voisi kammeta itseään siitä ylös. Uskallan siis kääntää selkäni Ainolle keittiössä, vaikka hän tuolissa istuukin. Tuoli on mielestäni erittäin vankkaa tekoa ja se on mitä ilmeisimmin suunniteltu niin, että vaikka vauva ottaa pöydän reunasta vauhtia ja työntää, ei tuoli kaadu vaan liukuu taaksepäin. Ravintolassa ja muualla kodin ulkopuolella syöttötuoleissa istutettaessa ollaan kyllä saatu olla ekstravarovaisia juuri tuon suhteen, viime viikonloppunakin neiti pukkaisi itsensä aika hyvään kallistuskulmaan, onneksi ehdittiin napata kiinni... hui! Eli suosittelen Stokkea. Ainoa miinuspuoli on tuo hurja hinta."

Marja A.

"Meidän piti hankkia perinteinen syöttötuoli, mutta tulimmekin kotiin Tripp Trappin kanssa. Turvakaaren ollessa kiinni tuolissa istuintila näyttää ahtaalta, mutta pulskempikin lapsi kyllä mahtuu siihen. Irroitimme turvakaaren kun poikamme alkoi kiipeillä ja nyt hänellä on sopivan kokoinen istuin, johon on helppo kiivetä ja jota voi tarpeen tullen säätää isommaksi. Tuoli on helppo pitää puhtaana ja pehmustevaihtoehtoja on useampia. Tosin meillä istuinlevyn pehmusteen paikalleen saaminen vaati tuolin osittaista purkamista, joten jos pehmusteen hankkii, kannattaa tarkistaa, miten se kiinnitetään.

Tuolia ei kannata sijoittaa kulkureitille (esim. pöydän päähän), sillä sen vaakasuoria jalkoja on tottuneenkin välilllä vaikea varoa. Ainoa varsinainen huono puoli oli kieltämättä suolainen hinta - mikä ehkä osaltaan selittää käytettyjen tuolien ääntä nopeamman kierron... Suosittelen! "

Heli H.

  

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy