Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Reimatec + -haalarit

Hinta: n. 150 euroa (talvi 2002/03)

Käyttäjien kokemuksia:

+ Idea on hyvä: vedenpitävä, lämmin haalari, joka kestää kovaakin kulutusta
- Haalarit ovat erittäin hintavia verrattuna muihin haalareihin
- "Valmistusvirheellisiä" tuotteita on luvattoman paljon
- Valmistajan asiakaspalvelu on kehnoa

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

"Ostimme syksyllä 2002 kalliit Reimatec+-haalarit lapsillemme. Uskoimme ostavamme parasta ja saavmme kestävät haalarit kierrätettäviksi vielä nuoremmillekin. Kahden viikon päästä toiseen ratkesi reikä saumanvahvikkeen vierestä, pari päivää myöhemmin samoin kävi toisille haalareille. Veimme haalarit Reiman omaan liikkeeseen, josta olimme haalarit ostaneetkin. Kävi ilmi, että kyseessä on yleinen malliin liittyvä valmistusvirhe ja haalarit lähetettiin korjattaviksi Reimalle.

Viikkoihin ei niistä kuulutu mitään, vaikka kyselimme aika-ajoin tilannetta liikkeestä. Lopulta kävi ilmi, ettei haalareille ollut tarkoituskaan tehdä mitään: meille ilmoitettiin, että haalarierät tehdän sesonki kerrallaan Kiinassa, eikä korjauksia ollut luvassa. Odotettelun aikana toisen haalarimme oikeat koot oli myyty loppuun ja jouduimme ottamaan kalliimman mallin tilalle - ja maksamaan itse hintojen erotuksen. Tällä kertaa haalarit kestivät talven yli eli muutamia kuukausia, mutta kun kesän jälkeen ne taas syystalvella kaivettiin esiin, toisiin ilmestyi jälleen repeämä saumanvahvikkeen kohdalle.

Tällä välin Reima olikin ehtinyt lopettaa kaikki omat liikkeensä. Soittelimmekin sitten suoraan Reimalle kerta toisensa jälkeen tavoittamatta ihmistä, joka olisi osannut (halunnut) auttaa, lähetimme sähköpostia saamatta vastausta jne. Tällä välin toinenkin lahje oli revennyt samalla tavalla. Loppujen lopuksi "asiakaspalveluihminen" saatiin kiinni ja meille lähetettiin korjausta varten kangasta, liimanauhaa saumoihin ja korjausohjeet. Ohjeet vain olivat normaalin polven kulumisen korjaukseen tarkoitetut, eivätkä auttaneet juurikaan lahkeen takapuolelle tulleen viillon paikkaamiseen.

Ompulutaitoinenkaan ei tehtävästä suoriutunut näppärästi, vaan hitaan ja tuskallisen operaation jälkeen housut saatiin paikatuiksi vain auttavasti - ja rumasti. Tässä vaiheessa olimme jo menettäneet toivomme ja päättäneet, että meille ei uusia Reima-haalareita enää hankittaisi. Muutamaa viikoa myöhemmin saimme vahvistuksen päätökselle: toisenkin haalarin (siis jo NELJÄNNEN meidän kohdallamme) saumanvierus repesi...

(Kaiken huipuksi vastaavia ongelmia olemme kuulleet muiltakin, joten meillä ei ole käynyt vain äärimmäisen huono tuuri...)"

Riikka

  

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy