Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Ora Carletto yhdistelmävaunut

Ora Carletto yhdistelmävaunuja myyvät useat lastentarvikeliikkeet mm. A-T Lastenturva Vantaalla

Hinta: 650 euroa vuoden 2002 alussa.

Käyttäjien huomiota tuotteesta:

+ kauniit ja kestävät kuosit
+ heijastimet ja valjaat
+ tavarakori
+ kokoontaitettava kantokoppa
+ kotimaiset!!

- korkeahko hinta
- iso koko kokoontaitettuna

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

"Tukevat ja kauniit yhdistelmävaunut, joissa kova kantokoppa. Kantokoppa on ollut kovassa käytössä kerrostalossa, jätin itse rattaat alakertaan varastoon ja otin lapsen ylös kantokopassa. Nyt kun prinsessa istuu jo rattaissa, on kopan saanut kätevästi taitettua kokoon säilytystä varten! Tavarakori on iso ja tukeva, siinä kulkee isompikin ostos. Kankaat ovat olleet kestäviä, eivät yhtään nukkaantuneet tai menettäneet väriä. Rattaissa on itsessään tarpeeksi heijastimia, joten niitäkään ei ole tarvinnut ostaa. Lisäkiitosta saavat rattaiden kiinteät valjaat, jotka pitävät meidän rasavillin tiiviisti kyydissä mukana!

Oikeastaan ainut miinus vaunuille tulee aika korkeasta hinnasta, mutta kai sen kotimaisesta sitten mielummin maksaa. Kyllä myyjän lupaus kestävyydestä on toisaalta tullut toteutetuksi, eli kestävät ainakin meillä vielä seuraavatkin lapset! Toinen miinus on suuri koko kokoontaitettuna, mahtuvat kyllä farmarin perään mutta eivät ole mitkään matkarattaat.
Suosittelen ehdottomasti! "

Elsa

"Vaunut ovat olleet ominaisuuksiltaan juuri sellaiset kuin odotimmekin. Mutta erittäin suuri miinus kestävyydestä! Kuomun kiinnitysruuvit on saanut jo vaihtaa n. 1,5 vuoden käytön jälkeen, kun ruuvien kierteet pettivät. Ja nyt yllättäen hajosi vaunujen runko - yksi niittaus petti. 2 vuoden takuu kyllä on, mutta olisin odottanut että kotimaiset ja kestäviksi kehutut vaunut olisivat kestäneet moitteitta edes takuuajan umpeen. Olen kuullut myös lapseni kummiperheeltä, että heidän tuttavapiiristään löytyy pettyneitä Ora-vaunujen omistajia - vaunut hajoavat! Seuraavat vaunut, jos sellaisia vielä taloudessamme tarvitaan, tuskin ovat Ora-merkkiset."

Jyrki 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy