Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Nokkamukit

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

Käyttäjien kokemuksia:

"Hoitotäti käytti pojallemme Aventin nokkamukia parin kuukauden ajan, noin 9 kk - 11 kk ikäisenä. Sen kanssa ei ollut imuoteongelmia.
Uudessa hoitopaikassa pojalle, 1 v 8 kk, oli annettu nokkamuki, vaikka hän osasi juoda mukista itse, ja vaikka oli puhuttu, ettei nokkamukia käytettäisi. En ole varma kauanko nokkamuki ehti olla käytössä, ehkä kuukauden, mutta imuotteen selkeä huononeminen alkoi ihmetyttää, ja sitten tuo nokkamukin käyttö selvisikin. Kahdessa viikossa imuote palautui entiselleen. Hoitopaikassa käytetty nokkamuki oli kapea- ja lyhytnokkainen, niin kuin esim. Pikku-Piian, Tupperwaren ja Ainun perusmalli ovat, ja poika yritti tarttua rintaan samalla tavalla kuin nokkamukin pikkutöröön (vrt. nännihämmennys).
Pikku-Piian nokkamukin kansi on tiivis, ja reiät sopivan pienet. Ainun perusmallin reiät ovat valtavat, juoma holahtaa rinnuksille (tai lattialle) nopeasti, ehkä siitä kiisseliä tai muuta paksua nestettä voisi juoda. Mutta nokan malli ei siis ainakaan meidän lapsellemme ollut paras mahdollinen.
Aventin nokkamukin ('kova' nokka, pehmeästä meillä ei ole kokemusta) reiät ovat suht pienet, juomaa tulee pisaroittain, jos mukia ravistellaan ylösalaisin. Nokka on melko pitkä ja leveäkantainen, joten suun joutuu aukaisemaan eri tavalla."

Sanna-Mari T. 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy