Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Ainun Medela-rintapumppu

Medela-pumppuPumppua myyvät useat tavaratalot, marketit ja lastentarvikeliikkeet.

Hinta: n. 30 eur (-04) (saatavilla myös sähköinen moottoriosa, hinta yht. 60 eur syyskuu -04)

Käyttäjien kokemuksia:

+ halpa
+ myynnissä useassa paikassa

- huono heruttaja
- vaatii kaksi kättä
- voi aiheuttaa rasitusvammoja
- kallis
- vaatii kaksi kättä...
- ...jotka kipeytyvät molemmat
- ei heru!
- myös nännit kipeytyivät

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

"Tästä tuotteesta on jo paljon kommentteja, mutta haluan kertoa kaikille jotka eivät ole huomanneet, että tähän samaan herutinosaan on saatavilla myös sähkökäyttöinen rintapumppuosa. Sillä pumppaaminen sujuu paljon paremmin kuin tuolla vetopasuunavirityksellä ja toinen käsi on vapaana hieromaan rintaa ja edistämään näin maidon tuloa.

Kuten sanottua laite on pienikokoinen (noin aikuisen nyrkin kokoinen). Sitä voi käyttää joko verkkovirralla tai kahdella sormipatterilla. Väri on kauniin keltainen ja laitteessa on imutehon säätö. Kerrassaan loistava laite työssäkäyvälle ja yhä imettävälle äidille."

Ilona

"Jouduin ostamaan rintapumpun, kun kävin töissä imetysaikana parin viikon ajan, enkä halunnut maidontuotannon loppuvan sen takia. Maitoa herui aika niukasti pumppaamalla, ja lisäksi käsivarret ja nännit kipeytyivät kovin. Jännetupentulehdus ei varmaan ollut kaukana. Kaikesta pumppauksesta huolimatta maidontuotanto hiipui. Pumppu ei heruttanut tarpeeksi, enkä minä jaksanut pumpata koko päivää. En suosittele tätä pumppua lypsyttelyyn. Käsinlypsäminen ajaa vähintäänkin saman asian ja on sitä paitsi miellyttävämpää."

Rebekka G.

"Minulla oli esikoisen kanssa liikatuotantoa ja jouduin pumppaamaan. Olin alkuun ostanut Ainun halvan käsipumpun, jolla pumppasin usein ja ihmettelin, kun rannettani särki koko ajan. Lääkäri totesi jännetupintulehduksen, joka johtui liiasta pumppaamisesta. Jouduin ostamaan paremman pumpun.

Varmasti ihan hyvä pumppu, jos tarvitsee tosi harvoin. Kuitenkin jos pumppaa aniharvoin, voi olla vaikeaa saada mitään pumpulla ja tällä pumpulla erityisesti, koska tämä vaatii aikamoisen käsityöskentelyn, lempinimeltään "vetopasuuna" ja kiskoo nännin aika armottomasti töttöröön, ei siis ole rinnallekaan miellyttävä kokemus. En voisi suositella kellekään!"

Mira R.

"Käsikäyttöinen rintapumppu on helppo koota, kun on ensin lukenut ohjeet. Pumppuun kuuluu useita osia: pullo, pumppuosa, suppilomainen osa, jonka yhteen päähän kiinnitetään toinen pienempi suppilo, toiseen päähän venttiili ja kolmanteen pumppuosa.

Pumppaamiseen tarvitaan kahta kättä. Maitoa saa tälläkin pumpulla lypsettyä, joskaan se ei ole kovin tehokas. Tämä pumppu sopii toisille, toisille ei. Kannattaa pyytää jostakin ensin lainaan testattavaksi, ennen kuin itse sellaisen ostaa. Itse pärjäsin Ainulla, vaikka haaveilin kyllä Aventista ;-)"

Outi A-J 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy