Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Hug-a-Bub-kantoliina

Hug-A-Bubia myy www.babyidea.fi tai jälleenmyyjät, Bebes
Huom! Kaikki linkit aukeavat uuteen ikkunaan

Hinta: 78,40 euroa (v. -02)

Suoraan Australiasta tilattuna (http://www.hug-a-bub.com.au/) marraskuussa '02 n. 65 euroa postituskuluineen. Lisäksi tilaajan tulee tulee lain mukaan vielä maksaa tuotteen tulli + arvonlisävero, jotka lasketaan liinan ja postituskulujen yhteishinnasta. Muista selvittää tulliasiat etukäteen. Tietoa saa mm. tullin sivulta http://www.tulli.fi/tietoa_ja_ohjeita/tullineuvonta/top10/Internet-kauppa.html ja tullin neuvontapalvelusta kysymällä.

Käyttäjien kokemuksia:

+ helppo opetella sitomaan, vain yksi sidontatapa
+ mukana tulee video, joka helpottaa opettelua
+ liinassa on 4 asentoa, eli lapsen saa myös makuulle
+ ohut eli ei vie niin paljon tilaa kuin perinteiset liinat

- kallis hinta

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

"Pitkän harkinnan jälkeen ostin pitkän kantoliinan, olin enemmän tykästynyt ajatukseen rintarepuista, mutta ne eivät sopineet meille. Valitsin ohutkankaisen ja muotoillun liinan, ja valinta oli hyvä. Videon kanssa sidonnan oppii nopeasti ja liinan voi laittaa päälleen ennen vauvan nostamista siihen. Asentovaihtoehtoja on 4 eli periaatteessa samat kuin rintarepussa, mutta lisäksi puolittainen makuuasento, jossa voi myös imettää. Rintareppuun verrattuna vauvan asento on erilainen, jalat levittyvät laajemmalle, kangas tulee haarovälistä enemmän ja vauva on kaikkineen lähempänä kantajaa.

Itse tunsin suurimman eron: liinalla jaksan kantaa vielä 15kg:n painoista esikoista, kun repun kanssa on pitänyt antaa periksi jo 6 kg:n eli parikuisen kohdalla. Liinassa ei ole olkahihnoja, vaan liina levittyy tasaisesti koko hartioiden yli eikä paino tunnu erityisemmin missään. Suosittelen, jos pitää kantaa vähänkin enemmän!"

Mira R.

"Vaikuttaa idioottivarmalta kantoliinalta. Tilaaminen suoraan Australiasta laski hintaa huomattavasti ja toimitukseen meni kolmisen viikkoa!"

Miia M. 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy