Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Graco Sirrus

Rattaita myy ainakin Lastentarvike / Vantaa

Hinta n. 795 mk (heinäkuu 2001).

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

Käyttäjän kokemuksia tuotteesta:

"Hyvät isopyöräiset matkarattaat, joissa selkänojaa saa säädettyä kolmeen tasoon, myös aivan makaavaan asentoon, joka aivan pienen vauvan kanssa "ehdoton" ominaisuus.

Ainoa vinkki mitä oikeastaan koiraihmisenä (3 koiraa, iso farmari, Volvo V70) haluaisin vinkata muille koirallisille vauvatarvikkeita metsästäville vanhemmille on, että jos auton kuljetustilan koko on rajallinen (niinkuin yleensä :) niin kannattaa ostaessa harkita tarkkaan ottaako isopyöräiset helpommin työnnettävät matkarattaat kuin esim pienempipyöräiset (menevät pienempään tilaan) ehkä vähän "hempulammat" rattaat.

Meillä nyt kävi niin, että pikaostoksen tehdessäni (lapsi alkoi huutaa tietysti juuri liikkeen ovesta sisään astuessani) ostin isopyöräiset jne jne rattaat ja nyt huomaan edelleen kaipaavani erittäin pieneen tilaan meneviä mutta silti laadukkaita matkarattaita. Tämän jos myyjä olisi liikkeessä kertonut olisin sijoittanut tuon silloisen 800mk toisenlaisiin rattaisiin.

Tämä näin minun kokemuksenani matkarattaista."

Ystävällisin terveisin,

Hannele 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy