Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

EC1

EC1 kuomurattaatRattaita myy ainakin Lastentarvike

Hinta n. 2000 mk (kevättalvi 2000).

Käyttäjien huomiota tuotteesta:

+ tukevat ja hyvät työntää
+ taittuvat kohtuullisen pieneen tilaan
+ 5-pisteturvavyöt

- turhankin avoin kuomu
- työntösuunta ei ole käännettävissä

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

"Emmaljungan EC1-rattaat ovat ns. kevytkuomurattaat. Ne ovat perinteisiä kuomurattaita yksikertaisemmat (esim. työntösuuntaa ei voi vaihtaa) ja kevyemmät mutta perusrattaita monipuolisemmat (esim. kuomu) ja kookkaammat. Rattaat ovat mainiot hieman isomman lapsen kanssa liikkuessa, mutta vastasyntyneen kuljettamiseen ne eivät ole kantokassinkaan kanssa aivan optimaaliset.
Rattaat ovat varsin napakat ja mukavat työntää ja niillä pärjää hyvin myös epätasaisimmilla teillä. Selkänoja säätyy kolmeen asentoon, joista alinkin on hieman kohollaan (ei kuitenkaan niin paljon, etteikö pieni vauvakin voisi siinä maata). Kuomu on kohtalainen, mutta ei juurikaan suojaa tuulelta tai rankkasateelta, koska on kovin avoin. Kuomun saa toisaalta helposti irti, silloin kuin sitä ei halua käyttää. Rattaisiin tarkoitettu sadesuoja on kuitenkin ehdoton hankinta meikäläisessä ilmanalassa.
Rattaissa on tukeva lankakori tavaroiden kuljetukseen, mutta lastin enimmäispainoksi suositellaan vain vain 5 kiloa. Lisäksi korin ja rattaan istuimen väliin jäävä tila on niin pieni, ettei kyytiin välttämättä saa ujutetuksi edes isoa vaippapakettia.
Auton takaluukussa EC1-rattaat vievät enemmän tilaa kuin vaikkapa muoviset sateenvarjorattaat, mutta taittuvat kuitenkin melko kätevästi vaunuja pienempään tilaan.
Lisävarusteina rattaisiin voi hankkia vaikkapa ilmapyörät."

Riikka 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy