Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Brion Alumina-vaunut

Vaunuja myydään useissa lastentarvikeliikkeistä, ainakin Stockmann-tavarataloissa.

Hinta vaihtelee, edellisvuoden malliset vaunut voi saada n. 2500 mk:lla, uudet maksavat 3000 markasta ylöspäin.

Käyttäjien huomiota tuotteesta:

+ muuntuvat hyvin vauvan kasvaessa
+ tukevat vaunut

- vievät paljon tilaa
- tavarakorin kiinnitys kehno

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

"Hissittömän kerrostalon kolmanteen kerrokseen tuli vauva. Vaunut olivat välttämättömät, mutta niin oli myös kantokoppa, sillä vaunuja ei voinut kolmanteen kerrokseen joka kerta raahata. Päädyimme Brion Aluminaan, sillä vaunut ovat muunneltavissa. Pieni vauva voi nukkua kahvallisessa kantokopassa, joka laitetaan ratasosan päälle ja jota voi tarvittaessa käyttää vaikka matkasänkynä tai turvaverkon kanssa auton takapenkillä. Kantokopassa on erillinen kuomu,jonka saa irrotettua. Kun vauva kasvaa ulos kopasta, on kantokopan kuomusta mahdollista tehdä jatko-osa ratasosalle, jolloin ratasosastakin tulee ikäänkuin vaununkoppa. Ratasosaan saa turvakaaren. Selkänojan saa täysin makuuasentoon, puoli-istuvaan asentoon tai täysin istuvaan asentoon. Työntöaisa on ihan hyvän mallinen ja kohtuullisen kaukana vaunun pyöristä, joten pitkäjalkainenkaan ei välttämättä kompastu pyöriin. Tukevat vaunut!

Huonoina puolina ovat se, että vaunut vievät kasattuinakin aika ison tilan ja se, että tavarakorin kiinnitys on aika heppoinen. Meillä tavarakori irtosi kiinnityksistään, kun avulias ihminen nosti korista vaunut bussiin. Portaaton selkänojan säätömahdollisuuskin olisi ihan kiva. "

Outi A-J 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy