Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Basson Baby -yhdistelmävaunut

Vaunuja myy ainakin Baby Style, Oulu

Hinta 520 euroa 03/2004

Käyttäjien huomiota tuotteesta:

+ kestävyys
+ simppelit, ei liikaa särkyviä nippeleitä

- kömpelön isot
- tavarakorin täyttö
- kopan kiinnitys

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

"Ihastuin liikkeessä Bassoneihin niiden jämäkkyyden vuoksi. Ne tuntuivat olevan sopivan simppelit ominaisuuksiltaan, eikä rensseleitä ja releitä ollut liikaa. Ulkonäkökin miellytti. Käytössä ne ovatkin osoittautuneet kaikinpuolin kestäviksi kärryiksi.

Nyt käytössä olen huomannut että vaunut ovat liian isot ja kömpelöt esim. kaupunkiostoksille ahtaisiin putiikkeihin. Toisaalta kovaan koppaan ei mahdu kovinkaan isoa lasta, ja pelkkään ratasosaan sitten mahtuukin jos vaikka minkä kokoinen lapsi. Puutteita olen havainnut myös tavarakorin täytössä...kori on mukavan kokoinen, mutta esim. pullottavaa ostoskassia sinne on turha yrittää tunkea rungon läpi. Heppoinen tuntuu olevan myös kopan kiinnitys. Kerran koppa tipahtikin alas...onneksi silloin oli kyydissä vain matkalaukkuja, eikä kuukauden ikäinen vauvamme.

Olenkin ajatellut vaihtaa vaunut pienempiin ja näppärimpiin...Brio Combi kiehtoo. Omista havainnoistani huolimatta tuttavani on ihastunut juuri Basson Baby -yhdistelmiin...siis makuasia!? Oma tarve määrittelee laadun. Mielenkiinnolla odotan muiden käyttäjien kommentteja."

Laura 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy