Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Baby Björn-rintareppu

Rintareppu - Baby BjörnBaby Björn-rintareppuja myyvät esimerkiksi useat lastentarvikeliikkeet ja Stockmann

Hinta: Aktive-malli v.2006 uutena noin 125 eur

Käyttäjien kokemuksia:

+ helppo käyttää
+ nopea laittaa lapsi
+ vauvalla hyvä niskatuki
+ melko yksinkertainen käyttää
+ tyylikäs
+ vauva tykkäsi

- rasittaa jo alhaisella painolla kantajan selkää
- vauva "roikkuu" eli jalat eivät ole ergonomisessa asennossa
- olkapäät kipeytyivät
- pienelle vauvalle niskatuki tuntui olemattomalta
- uutena kallis

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

"Ostin rintarepun käytettynä, koska en raaskinut ostaa sitä uutena, eikä minulla ollut vielä kokemusta sen hyvyydestä tai huonoudesta.

Käytin rintareppua parilla kaupunkireissulla, jonka jälkeen panin sen edelleen myyntiin. Vauva kyllä tykkäsi olla siinä, aja mukkuikin aina makoistasti kyydissä olleessaa, mutta kantajan olkapäät kipeytyvät jo varttitunnin kantamisesta niin, ettei se ole enää miellyttävää. Pikkuvauvaa kyydittäessä tykkäsin ainakin itse pitää vielä toisella kädellä vauvan niskasta kiinni lisätukea antamaan, muuten tuntui liian heppaiselta.

Suosittelen ehdottomasti jotain muuta vaihtoehtoa, esim. joustavaa PikkuRuu - kantoliinaa, joka käy myös isomman lapsen kantamiseen!!"

Rebekka G.

Baby Björn - aktivemalli:
"Todella hyvä ostos!!
Kannatti todella käyttää muutama kymmentä euroa enemmän tähän selkkätuettuun active malliin!! kantoreppu on meillä ollut jatkuvassa käytössä. Mieskin tykkää reppua käyttää!!! Lapsi laitettiin pieniksi ajoiksi reppuun jo 2kk iässä. Ja nyt 5kk viihtyy repussa todella hyvin.

Tottahan reppu hiukan hartioissa tuntuu, kun vauvalla painoa on jo yli 7kg, mutta selkätuki auttaa pitämään selän suorana ja jakaa painoa tasasemmin. Koiran kanssa ulkoillessa reppu on ollut korvaamaton apuväline. Lasta voi pitää repussa molempiin suuntiin, joten pirteä lapsi voi katsella eteenpäin ja väsyneepi lepäillä rintaa vasten. Perinteisen kantoliinan rintareppu voittaa ainakin nopean päälle pukemisen ansiosta!! Suosittelen tätä active-mallia lämpimästi!"

Sanna

"Ostin repun, ja osittain tykkäsinkin. On hyvännäköinen ja vauva tyyntyy siihen helposti. Kädet jäävät vapaaksi, mutta aika pian alkoi särkeä hartioita, vaikka vauva oli silloin vasta 6kg.

Jos ei kanna kovin paljon, ihan hyvä ja tukeva vaihtoehto, mutta pidempiaikaiseen kantamiseen ei ainakaan omat niskavoimat riittäneet."

Mira R. 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy