Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Avent Isis-rintapumppu

Avent-pumppuAvent-pumppuja myyvät ainakin:
Stockmann, Hobby Hall. Bebes (pumpun esittely)

Hinta n. 60 eur (vuonna 2004)

Käyttäjien kokemuksia:

+ lempeä imu
+ helppo pumpata, ei rasita kättä
+ toimii yhdellä kädellä
+ nopea heruttaja
+ hyvä jälleenmyyntiarvo, saa heti kaupaksi kirppareilla

- pumppu on kallis, mikäli käyttöä ei paljoa ole
- työläs koota

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

"Minulla oli esikoisen kanssa liikatuotantoa ja jouduin pumppaamaan. Olin alkuun ostanut Ainun halvan käsipumpun, jolla pumppasin usein ja ihmettelin, kun rannettani särki koko ajan. Lääkäri totesi jännetupintulehduksen, joka johtui liiasta pumppaamisesta.

Ostin Aventin ja pumppaaminen helpottui monellakin tapaa. Tarvitsin enää yhden käden eikä pitänyt tehdä mitään isoa liikettä, joka olisi rasittanut kipeää rannetta. Pumpussa on erilainen suppilo-osa kuin muissa pumpuissa, se hieroo maidon esiin. Minulla se näkyi herumisen nopeutumisena ja maitomäärän lisääntymisenä (joka ei ehkä juuri silloin olisi ollut tarpeen ;-)

Voin suositella yli puoli vuotta säännöllisesti pumpanneena ja vaikka ei itse paljon käyttäisikään, niin näitä voi myydä käytettyinäkin hyvään hintaan. Kertoo laadusta."

Mira R.

"Aventin valmistama rintapumppu on aivan erinomainen keksintö. Pumpun käyttö on miellyttävää ja helppoa moneen muuhun pumppuun verrattuna. Käsivoimia ei Aventilla pumppaaminen juuri verota ja sen käyttöön riittää yksi käsi. Avent on myös hiljainen verrattuna sähkökäyttöisiin pumppuihin.
Aventin vahvuudessa piilee myös sen ainoa heikkous: melko vähäinen imuvoima. Useimmista äideistä se on vain hyvä asia, mutta joillakin maito on niin tiukassa, ettei lempeällä imulla saakaan herumista käyntiin.

Pumpussa on muutama erillinen osa, mutta sen kokoamisen oppii nopeasti ja puhdistaminen on melko helppoa. Pumppupaketissa tulee mukana muutama varaosa pumppuun sekä 1 tuttipullo. Lisävarusteina on mahdollista hankkia esim. kertakäyttöpusseja, joihin maidon voi lypsää ja jotka saa sitten suoraan pakastimeen.
Hintaa pumpulla on melkoisesti (n.250 - 350 mk) verrattuna halvempiin malleihin, mutta tuote on kyllä hintansa väärti, jos sille vain on käyttöä. (Kannattaa tehdä hintavertailuja, pumpun hinnassa saattaa olla jopa sadan markan ero ostopaikasta riippuen!)" 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy