Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

AngelCare - itkuhälyytin

Laitetta ei enää myydä uutena.

Hinta: n. 600-700 mk (V. 2000).

Käyttäjien kokemuksia:

+ liikkeentunnistin toimii moitteetta, kunhan olosuhteet ovat oikeat
+ vähentää turhaa huolta (tai poistaa sen)
+ takaa äidillekin levollisen yöunen

- itkuhälyytinosa suunniteltu kehnosti (esim. jatkuva lähetys)
- liikemonitori eikä lähetin toimi pelkillä paristoilla (vain vastaanotinta voi käyttää ilman verkkovirtaa)
- vain kolme eri äänenvoimakkuutta

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

"AngelCare itkuhälyytin on melko hintava, mutta täysin rahansa arvoinen, ainakin huolestuneille vanhemmille. AngelCare ei nimittäin ole tavallinen itkuhälyytin, vaan siinä on myös (ja ennen kaikkea) liikkeentunnistin - se valvoo vauvan hengitystä. Laite koostuu kolmesta osasta: patjan alle asetettavasta liikkeen tunnistavasta levystä, lähettimestä, jossa on myös liikkeentunnistustoiminnon hälyytin ja vastaanottimesta.

Hermoilevana äitinä ravasin esikoisen unta häiritsemässä kymmenen minuutin välein - oli pakko tarkistaa, onhan pienokaiseni elossa. Usein herätin vauvan tahtomattani jatkuvalla masun tunnustelulla. Toisen lapsen odotusaikana näin mainoksen AngelCare-hälyyttimestä ja se ostettiinkin perheeseemme jo ennen vauvan syntymää. Ostostani en ole kertaakaan katunut, vaikka hälyytin maksoikin hieman tavallista enemmän ("tarjouksessa" noin 600mk). Meillä hälyytin on toiminut täysin luotettavasti, se ei ole antanut turhia hälyytyksiä, mutta on aina hälyyttänyt, jos olemme unohtaneet sulkea laitteen nostaessamme vauvan sängystään. Mikään ei ole ihanampaa kuin huoletta vaipua uneen ja huoletta nauttia niistä harvoista kerroista, kun vauva nukkuu pitkään Liikkeentunnistin on todella herkkä - onhan sen erotettava vastasyntyneenkin hengitys paksunkin patjan läpi. Onkin laitteen luotettavuuden kannalta tärkeää testata, ettei vauvan sänkyyn tule mistään ulkopuolista tärinää (esim.jos vanhempien sänky on vieressä, olisi väliin jätettävä pari senttiä etäisyyttä).

Hälyyttimessä on myös perinteinen "itkuhälyytin", mutta se on toteutettu melkoisen kömpelösti. Tämä perinteinen hälyytinsysteemi on lähes kaikista muista malleista poiketen jatkuvasti ääntä lähettävä, vastaanotin siis suhisee koko ajan, eikä reagoi vain lapsen ääniin. Lähetinosa ei toimi lainkaan ilman sähkövirtaa (esim. sähköttömällä mökillä laite on käyttökelvoton), vaikka vastaanotin toimii myös paristolla. Lisäksi vastaanottimen äänisäätö on vain kolmiportainen, normaalin portaattoman sijaan. Itkuhälyyttimeksi ei laitetta kannata siis hankkia, mutta mielenrauhan takia se on ehdoton!"

Riikka 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy