Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Ammejalat

AmmejalatJalkoja myyvät useat lastentarvikkeita myyvät tavaratalot (esim. Prisma) ja lastentarvikeliikkeet (esim. vauvatalo Johanna).

Hinta: n. 35 e (v. 2004)

Käyttäjien kokemuksia:

(Tuote-esittelyiden kuvaukset ovat vierailijoidemme henkilökohtaisia mielipiteitä. Siksi osa kommenteista voi olla ristiriidassa keskenään, se mikä sopii yhdelle, ei miellytä toista - kuten elämässä ylipäätään.)

"Kaksi lasta kylvetin paljun ollessa keittiön pöydällä. Kolmannelle ymmärsin ostaa saunaan paljulle jalat, jotka saa kasaan ja oven taakse piiloon. Loistava ostos ja säästää selkää!"

Katri

"Kahden isomman kanssa meillä oli käytössä vain amme, jota sitten käytettiin olohuoneessa tai keittiössä lattialla. Puuha oli ikävää ja sekä vanhemmat että vauvat inhosivat sitä. Kolmannen syntyessä meillä oli oikea kylpyhuone lattiakaivoineen ja minulla selkä synnytyksen jäljiltä pahassa jamassa. Niinpä ostimme ammeen ja siihen kuuluvat jalat. Jalusta oli reilun korkuinen (korkeus kannattaa testata kaupassa, osa jalustoista on turhan matalia). Jalkojen myötä kylvetyksestä tuli äkkiä mukavaa ja vauvakin on nauttinut kylvyistä, kun kylvettäjän ote on tukeva ja vakaa."

Riikka 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy