Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Ensisängyt

UniYksi kekseliäimmistä äitiyspakkauksen antimista on itse laatikko, josta voi tehdä kaupasta hankittavien jalasten avulla pienen kehdon.Tämä mahdollisuus on huhujen mukaan ikävä kyllä jäämässä pakkauksesta pois, koska niin harvat vanhemmat käyttävät sitä hyväkseen. Äitiyspakkausvuoteen eräänä etuna on pieni koko - vastasyntynyt tunee olonsa usein turvattomaksi suurikokoisessa vuoteessa, lähellä olevat laidat sen sijaan tyynnyttävät ja muistuttavat vauvaa turvallisesta kohtuajasta. Jos vauvaa haluaa alusta asti nukuttaa pinnasängyssä, voi turvallisuudentunnetta luoda joka kapaloimalla vauvan tai kierittämällä esim. peitoista rullia, joilla vuoraa sängystä vauvankokoisen kolon.

Äitiyspakkauslaatikko - vauvan ensivuodeKoska vauva on aluksi kevyt ja häntä jaksaa nostella, ei ensisängyn välttämättä tarvitse olla korkea. Esimerkiksi kehdossa moni vauva tuntee kohdunaikaista rauhaa ja nukkuu levollisesti. Kehdon on oltava sellainen, ettei sisaruskaan saa käännettyä sitä nurin; myös kissa- ja koiraperheissä kehdon käyttäminen vaatii erityistä varovaisuutta.

Ensisängyn voi myös hyvin saada lainaksi sukulaisilta, monessa suvussa kiertää esim. korisänky, kehto tai pyörilläliikkuva pikkuvuode. (Käytettyä sänkyä lainatessa on tärkeää kiinnittää huomiota turvallisuuteen.) Rottinkisänkyjä saa myös uutena esim. sokeiden Annansilmä-liikkeistä. Perinteisiä pyörilläkulkevia "sairaalan vauvasänkyjä" on myös vuokrattavana. Lisäksi esim. Stokke valmistaa vauvansänkyjä, jotka kasvavat vauvan mukana alun kehtomallista pinnasängyksi.

Tuotearvioita:
Viivi (rottinkinen ensisänky)
Juuttikehto

Lisää tietoa:
4family
Vaavi- vauvan ensisänkyjä vuokraava
Annansilmät-Aitta - rottinkisia vauvansänkyjä
Pikkukenguru
Seimi
Stokke Sleepi -sänky
Tuutu

Lähetä oma linkkivinkkisi!


TUOTEARVIOITA:


 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy