Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Imetystyynyt

Vauvan ruokailuImetystyynyt ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan vakaasti. Imetystyyny on kaareva muotoiltu tyyny, jossa on täytteenä rakeita, esim. styrox-palloja. Vauvan koon mukaan muotoutuvan tyynyn avulla äidin on helppoa löytää hyvä, rento imetysasento, jossa hartiat ja niska eivät jännity. Erityisen hyödyllinen tyyny on, jos imetys vaatii erityisjärjestelyjä ja poikkeuksellisia asentoja. Tyyny voi olla avuksi vaikkapa kaksosia imettäessä, lonkkalastavauvan imetyksessä tai vaikkapa rintatulehduksen ehkäisyssä, silloin kun rinnoilla on taipumusta tyhjentyä epätasaisesti - riittävän iso tyyny auttaa imettämään vaihtelevissa asennoissa, esim. niin että vauva makaa äidin kainalossa.

Imetystyynyksi kannattaa valita malli, joka on pestävä ja jossa mieluiten on erikseen sisätyyny sekä tyynyliina. Lähes kaikki imetystyynyt täytetään styrox (eli EPS)-rakeilla, jotka käytössä vähitellen menettävät pyöreän muotonsa. Tyynyyn on siis voitava lisätä täytettä myöhemmin, jotta sitä voi käyttää pidempäänkin. Hyvä imetystyyny on muhkea ja hyvin muotoutuva ja sen sakarat kietoutuvat tiivisti imettäjän ympärille ja ylettyvät riittävän pitkälle kainaloiden alle.

ImetystyynyImetystyynystä on iloa jo odotusaikana: käyttäjänsä muotojen ja asennon mukaan muotoutuva tyyny auttaa isomahaistakin äitiä löytämään mukavan nukkuma-asennon, eikä tyyny ole hullumpi tuki sängyssä lueskellessakaan.

Myöhemmin tyynyä voi käyttää tukena, kun vauva haluaa katsella maailmaa hieman pystymmästä asennosta ja kun hän opettelee istumaan.

Täältä löydät ohjeet oman imetystyynyn ompelemiseen

Imetystyynyjä myyvät ja valmistavat mm:

IsoHali
Kotikakarat

Lastentarviketukku
Mollavauva
Nettiemo
Olo-Ilo
Pedihealth (imetystyynyjä ja muita apuvälineitä)
Ruohonjuuri
Suomen monikkoperheet

Lähetä oma linkkivinkkisi!

Tuotearvio imetytyynyistä 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy