Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Ruokalaput

Vauvan ruokailuRuokalappuja on monenlaisia; on vahakankaisia esiliinoja, froteisia pikkulappuja, koristekuvioituja kangaslappuja ja muovisia kourulappuja.

Lapsen opetellessa syömään itse voi mahdollisimman paljon peittävä muovilappu olla kätevin, edullinen froteelappu on helppo ottaa mukaan kaupunkireissullekin ja kourulapusta on hyötyä, kun ruokaa ja juomaa väistämättä putoilee lapselta. Rauhallisella lapsella voi paperinen ruokaliinakin toimittaa lapun virkaa. Paljolti lapsen mieltymyksistä riippuu, minkätyyppinen lappu lopulta on paras valinta. Yksi vauva inhoaa muovilapun kahinaa, toinen ei siedä jäykän kourulapun kiinnittämistä.

Muovifroteinen ruokalappuKankaisissa lapuissa tärkeitä valintatekijöitä on hinnan lisäksi ulkonäkö ja mahdollisesti lapun koko. Sen sijaan "teknisemmissä" kourulapuissa on jo hieman enemmän tutkittavaa.

KourulappuKourulappuja on usealla eri valmistajalla, jonkun etuna on halpa hinta, toinen taas tarjoaa lapulle kestävyystakuun (kuten BabyBjörn). Kourulapun muotoiluunkin kannattaa kiinnittää huomiota - käytössä kätevin on lappu, joka levenee riittävästi alaspäin ja jossa on riittävän suuri kouru.

Mm. seuraavilta sivuilta löydät tietoa ruokalapuista:
BabyBjörn
Brio

Lähetä oma linkkivinkkisi!


TUOTEARVIOT


 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy