Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Ruokailu

Vauvan ruokailuJos kaikki sujuu hyvin, ei vauva tarvitse ensimmäisinä kuukausinaan juuri mitään tarvikkeita ruokaillessaan. Jos äiti imettää, selvitään luultavasti liivinsuojilla ja parilla harsoliinalla, joilla voi helposti suojata olkapäänsä ja pyyhkiä vauvan pulautukset huonekaluista ja lattioilta.

Toisaalta vauvaperheessä saatetaan tarvita melkoinen arsenaali ruokailuvälineitä heti alkuunsa. Jos äidillä riittää maitoa jatkuvasti paljon yli vauvan tarpeen, tarvitaan rintapumppu ylimääräisen maidon tyhjentämiseen. Jos rintaruokinta ei syystä tai toisesta ensinkään onnistu joudutaan ottamaan avuksi tuttipullot mahdollisine lisälaitteineen.

Vauvan alkaessa n. (4-)6 kk iässä vähä vähältä tutustua kiinteän ruoan maailmaan tarvitaankin jo monenmoista apuvälinettä: ruokalappuja, lusikoita, mukeja, lautasia, ruokailualustoja (eli tabletteja), syöttötuoli... - Toisaalta vähemmälläkin pärjää, vanha pyyhe voi toimia ruokalappuna, vauva voi istua syöttäjän sylissä ja käyttää perheensä kanssa samoja astioita.

 


TUOTEARVIOT


 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy