Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Sateenvarjorattaat

RattaissaNimensä sateenvarjorattaat ovat saaneet siitä, että ne yleensä taittuvat leveyssuunnassa kasaan kuin haitari ja niissä on usein L- tai J-kirjaimen muotoiset kahvat. Näinollen ne muistuttavat kokoontaitettuina sateenvarjoa.

Rattaat ovat useimmiten hyvin pienikokoisia ja yksinkertaisia. Keveimmät mallit vievät todella vähän tilaa koska niissä ei ole kuomua, alakoria, säätöjä jne. Takapyörissä on kuitenkin jarrut, ja joissakin malleissa etupyörät voi lukita niin, että ne eivät käänny.

Sateenvarjorattaat Jotkut sateenvarjorattaat ovat niin pieniä, että pitkän ihmisen on hankala työntää niitä (työntökorkeutta ei voi säätää). Niissä on tietysti myös pienet pyörät, joten niillä voi kulkea vain tasaisessa maastossa, ja selkänojan kallistusmahdollisuuden ja kuomun puute estää niiden käytön pienten vauvojen kanssa. (Joihinkin malleihin on tosin ostettavissa erillinen suojakuomu.) Vähän isommalle lapselle ne ovat kuitenkin todella käytännölliset, etenkin autoilevissa lapsiperheissä. Ne voi säilyttää huoletta auton takakontissa pysyvästi. Jos rattaat hankitaan lähinnä autokäyttöön, mahtuminen takatilaan kannattaa varmistaa ennen rattaiden ostamista. Keveimmät sateenvarjorattaat ovat myös halpoja, joten ne raaskii ostaa isompien rattaiden tai vaunujen lisäksi.

Vanhempien tuotearvioita:

Rattaat
Carena-
matkarattaat

Carena Shopper
Emmaljunga Softy
Graco Sirrus


TUOTEARVIOT


 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy