Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
 

Sairaalakassi
Synnytystoiveet
Onnea uudelle äidille
Vinkkejä vuodeosastolle
Synnytyslinkit
Synnytyskyselyt
................
Aaiheesta vapaalla:
Synnytyskertomukset
Lähetä oma kertomuksesi

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Perhe-elämää
 

Parhaat linkit
   

 

Vinkkejä vuodeosastolle

Miten sait aikasi kulumaan sairaalassa? Miten pääsit imetyksen alkuun? Onnistuiko vierihoito? Mitkä olivat tärkeimmät vauvanhoitovinkkisi? Kuinka pärjästit henkilökunnan kanssa? Olivatko vieraat iloksi vai riesaksi? Miten selvisit ensimmäisestä vessassakäynnistä? Kuinka sait unenpäästä kiinni? Mitä tekisit nyt toisin?

Lähetä meille oma vinkkisi!

OnnittelukimppuVauvan syntymä on naisen elämän järisyttävimpiä kokemuksia. Päivät vuodeosastolla vastasyntyneen kanssa ovat ikimuistoisia: samaan aikaan loputtoman pitkiä ja ohikiitäviä.

Useimmat äidit, niin ensisynnyttäjät kuin kokeneemmatkin konkarit, ovat sitä mieltä, että sairaalaympäristö ei ole järin täydellinen paikka ensimmäisille herkille hetkille, ainakaan ellei voi majailla perhehuoneessa. Useimmat haluavatkin kotiin mahdollisimman nopeasti. Toiset eivät kuitenkaan voi valita - sairaalassa on viivyttävä joskus äidin, joskus vauvan voinnin takia. Ja vaikka polikliininen synnytys on teoriassa jo monin paikoin mahdollinen, useimmat synnyttäjät viettävät sairaalassa vähintään kaksi tunnemyllerryksen ja ihmetyksen täyttämää vuorokautta. Sairaalapäivien ei tarvitse olla kurjia tai tylsiä, omaa oloaan ja vauvan ensihetkiä voi parantaa monin tavoin ja sairaalassaolosta jopa saada iloakin.

Näille sivuille keräämme vinkkejä, joiden auvlla päivät sairaalassa (olipa niitä sitten päivän tai viikon verran) sujuisivat parhaalla mahdollisella tavalla ja elämä pienokaisen kanssa pääsisi onnellisesti alkuun. 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy