Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Perhe-elämää
 

Keittokirja
Lastenjuhlat
Niksit
Perhekyselyt
Vauvan kanssa kaupungilla
Vauvaperheen rahat

Parhaat linkit
   

 

Kotimatkalle

Tulisiko joku auttamaan?Taisimme olla jo kaikki aika väsyneitä, kun viimein pääsimme Rautatieasemalle. Aseman painavat ovet tuntuivat tänään tavallistakin raskaammilta, enkä voinut kuin ihmetellä, miten niistä selviäisi vaunujen kanssa ilman apua sisään.

Kellon vilkaisu kertoi, että Arjalla ja lapsilla alkoi jo olla kiire junaan, tarkkaan ottaen aikaa oli kaksi minuuttia. Juoksimme läkähtyneinä oikealle raiteelle. Ensimmäisenä raiteilla oleva juna oli väärä, joten jatkoimme juoksua kunnes pääsimme oikean junan kohdalle. Kahden ensimmäisen vaunun kaikki eteisväliköt olivat tupaten täynnä ihmisiä, joten jatkoimme juoksuamme. Viimeisessä vaunussa ei sitten enää ollutkaan vaunuille tarkoitettua tilaa ja juna oli lähdössä. Arjan ei auttanut muu kuin kurkata sisään junan viimeisestä ovesta ja pyytää apua vaunujen nostamiseen. Onneksi viimeinen eteinen oli sentään melko tyhjillään.

NostoapuaVesa kapusi itse sisään toiselta puolelta tankoa samaan aikaan, kun Arja ja ystävällisesti auttamaan tullut nuori nainen taiteilivat vaunut kapeasta välistä sisään. Heti poppoon päästyä portaiden yläpäähän, junan ovet sulkeutuivat. Ehdimme hädintuskin vilkuttaa, kun juna jo alkoi liukua eteenpäin.

Rankka päivä oli takana, kello oli melkein puoli kuusi. Arja ja lapset ehtisivät juuri kuudeksi kotiinsa Espoon keskukseen.

Edellinen sivuKaupunkitarinan alkuun 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy