Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Perhe-elämää
 

Keittokirja
Lastenjuhlat
Niksit
Perhekyselyt
Vauvan kanssa kaupungilla
Vauvaperheen rahat

Parhaat linkit
   

 

Hoitotauko

HoitohetkiDubloja
Stockmannilla lapset on otettu melko hyvin huomioon. Vauvanhoitohuoneita on useita ja lastenvaateosaston yhteydessä on tilavan lastenhoitohuoneen lisäksi kohtalaisen kokoinen leikkitila. Saara ja Vesa ilahtuivat kovasti, kun hetkeksi pysähdyimme ja he saivat kipittää liukumäkeen ja Duplojen kimppuun.
HoitotilaLiukumäki

Leikkitilan avoimuus aiheuttaa hieman ongelmia, pientä lasta ei voi jättää yksin silmänräpäykseksikään. Tilan avoimesta sivusta lapsi ehtii sännätä pakoon, jos vanhempi selkänsä kääntää. Niinpä Arjan vaihtaessa hoitohuoneen puolella Saaralle kuivaa vaippaa, minä jäin leikkitilaan Vesaa vahtimaan.

Hoitohuoneessa vaipanvaihto onnistui helposti, hoitoalustoja on huoneessa useita, samoin pesualtaita. Myös mikroaaltouuni olisi löytynyt, jos olisimme halunneet lämmittää lapsille ruokaa.

Ainakin Saara ja Vesa olisivat tyytyväisiä leikkituokioonsa. Oli melkein mahdotonta saada heitä liikkeelle, kun oli aika lähteä kotimatkalle. Julmasti kuitenkin nostimme kiukkuisena kähisevän Saaran vaunuihinsa ja komensimme Vesan mukaamme. Kello oli jo yli viiden.

Edellinen sivuKaupunkitarinan alkuunSeuraava sivu 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy