Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Perhe-elämää
 

Keittokirja
Lastenjuhlat
Niksit
Perhekyselyt
Vauvan kanssa kaupungilla
Vauvaperheen rahat

Parhaat linkit
   

 

Ostoksia

Kun asiat oli saatu hoidettua, olikin sopiva hetki suunnata ostoksille. Arja halusi käydä vilkaisemassa löytyisikö Stockmannin lastenosastolta jotain pientä viemistä vastasyntyneelle vauvalle. Suuntasimme siis Stockmannille päin, kello oli jo puoli neljä.

Tavarataloon pääsimme helposti Ruotsalaisen teatterin puolelta automaattiovista. Olimme valmistautuneet odottamaan hissiä jonkin aikaa, tällä puolella niitä on vain kaksi ja ne ovat varsinkin ruuhka-aikaan yleensä täpötäynnä parkkihalleista tulevia ihmisiä. Vaunujen kanssa tästä tasosta ei pääse kuitenkaan muihin kerroksiin muuten kuin kiertämällä ison tavaratalon toiselle puolelle tai odottamalla kuuliaisesti hissiä. Tällä kertaa meillä oli kuitenkin onnea, hissi tuli melkein heti ja pääsimme suoraan oikeaan kerrokseen.

Lastenvaateosasto on melko ahdas, joten Arja sai taiteilla vaunujen kanssa vaaterekkien välissä ja varoa tiputtamasta vaatteita ohikulkiessaan. Oikeat reitit valitsemalla kulkeminen ei kuitenkaan ollut mitenkään mahdotonta, ja tyytyväisenä Arja löysikin pian sopivan potkupuvun viemiseksi ystävänsä vauvalle.

Olisimme ehkä vielä tovin viihtyneet vauvantarvikkeita katselemassa, mutta lapset alkoivat väsyä tylsään kiertelyyn. Oli sopiva hetki siirtyä viereiseen lastenhoitohuoneeseen.

Edellinen sivuKaupunkitarinan alkuunSeuraava sivu 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy