Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Perhe-elämää
 

Keittokirja
Lastenjuhlat
Niksit
Perhekyselyt
Vauvan kanssa kaupungilla
Vauvaperheen rahat

Parhaat linkit
   

 

Ruokailu

Olimme keskustassa noin klo 13 ja niin lapsilla kuin meillä aikuisillakin alkoi olla nälkä. Päätimme yhteistuumin valita nopean vaihtoehdon ja suunnata linja-autoasemalta Mannerheimintielle Hesburgeriin. Ensimmäiseksi oli kuitenkin hankittava porukan pienimmälle, Saaralle, purkillinen ruokaa kaupasta. Lähdimme noutamaan sitä Forumin alakerran ruokakaupasta. Forumiin päästyämme totesimme, että nopeimmin koukkauksesta selviäisimme, jos toinen meistä jäisi lasten kanssa ylös ja toinen kipaisisi ostoksilla. Vaunujen kanssa olisi pitänyt ensin etsiä hissi ja odottaa sitä tai taiteilla liukuportaissa alakerrokseen. Kaupassa taas turhaa aikaa olisi kulunut vaunujen kanssa hyllyjen välissä puikkelehtiessa.

Portaita!Ruokapurkin saatuamme jatkoimme matkaa Hesburgerille. Ovella odotti kuitenkin ikävä yllätys: portaita. Sekä tiskille, että alakerran ruokasaliin johtavat heti ovensuusta lähtevät portaat, mutta luiskaa tai muuta apuvälinettä vaunujen kanssa liikkuville ei ole. Asiaa ihmetellessämme ohitsemme pyyhälsi kovaa vahtia ilmeisen kokenut pariskunta rattaineen. Riuskasti he tarttuivat vauvansa menopeliin ja kipusivat portaat ylös kantamuksineen. Me päätimme saman tien kantaa vaunut alakertaan ja hakea ruokaa vuorotellen.

Ylös vaan rattaat kainalossa
Syöttötuoleja löytyiKutsuva pallomeri

Alakerrassa oli rauhallista ja löysimme helposti tyhjän pöydän, jonka luokse vaunutkin mahtuivat. Iloksemme äkkäsimme myös heti peräti kolme vapaata syöttötuolia - olimmekin alakerran ainoat lasten kanssa liikkuvat asiakkaat. Saara-tyttönen sai kavuta syöttötuoliinsa ja Vesa-veli kipitti saman tien pöytämme vieressä odottavaan pallomereen.

Haimme sitten vuorotelleen ruokaa yläkerrasta ja Arja sai samalla Saaran ruokapurkin lämmitetyksi. Ruokailumme sujui leppoisasti ja mahat pullollaan oli hyvä jatkaa matkaa kohti kirjastoa.

Kaupunkitarinan alkuunSeuraava sivu 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy